040-9604022 info@kaatovankari.fi

Palvelut

Pihapuiden kaato

Kokonaisvaltaista pihapuiden poistoa! Kaadosta kannottomaksi!!

Kaadan häiritsevät tai muuten vaan tarpeettomat pihapuut varmasti ja turvallisesti. Käytössäni ovat asianmukaiset kaadon apuvälineet (kiilat, kaatoraudat, kaatotunkki, talja), joiden avustuksella saan kaadettua puut ahtaissakin paikoissa varmasti ja turvallisesti. Minulla on myös vastuuvakuutus siltävaralta, ettei kaikki menekkään ”niinkuin Strömsöössä”.

Ahtaissa paikoissa voin kiipeillä tai käyttää nostokoria puiden poistamiseksi.

Ahtaista paikoista puiden poisto onnistuu myös!

Kaadetut rungot voidaan käsitellä juuri sen mukaan miten toivot. Rungot voidaan katkoa haluamasi mittaiseksi ja tarpeen mukaan jopa pilkkoa polttopuuksi. Rungot, oksat ja risut voidaan myös kuljettaa pois luotettavan yhteistyökumppanini avustuksella.

Kannot poistetaan ja jopa uuden nurmen kylvö onnistuu tarpeen mukaan.

Huomioithan, että kotipihalla tai vapaa-ajan asunnon pihalla tehtävät huolto-ja kunnossapitotyöt oikeuttavat kotitalousvähennykseen!! Lisätietoa: Vero.fi

Ota yhteyttä ja tilaa maksuton arviokäynti, niin katsotaan miten voin auttaa!!

Maisemanhoitopalvelut

Vaatiiko kesämökkisi rantamaisema avartamista tai häiritsevän pusikon niittoa ja mahdollista isomman puuston avartamista? Tai onko pihamaallasi pajukot vallanneet alaa? Teen erilaisia heinikkojen ja vesakoiden niittoa ja muita maisemanhoitotöitä tarpeesi mukaan. Tai onko mökkitontillasi puustoa, joka vaatisi harvennusta?

Ota yhteyttä, niin voimme suunnitella yhdessä, miten saamme aikaan silmiä hivelevän lopputuloksen.

Metsänhoitopalvelut

Metsänomistaja, kauttani saat tilattua taimikonhoitotyöt, istutus- ja kylvötyöt, sekä hakkuutyöt.

Polttopuiden valmistus ja myynti

Myyn luonnonmukaisesti auringon ja tuulen kuivattamaa laadukasta koivuklapia. Polttopuiden materiaali hankitaan mahdollisimman läheltä, jotta valmiin puun hiilijalanjälki olisi mahdollisimman pieni.